Sandisk WiFi SD-kort

Annonse


Nye minnekort til Nokia

Sandisk WiFi SD-kortNokia har søkt om medlemskap i SD Card Association, samtidig som de har signert en lisensieringsavtale. Konklusjonen av blir er at selskapet vil bruke SD-minnekort i sine nye enheter, skriver selskapet i en pressemelding.

SD Card Association har nylig opprettet en mobilgruppe (Mobile Phone Task Force) som skal jobbe for å utvide funksjonaliteten til SD-kort i mobile enheter. Dette arbeidet håper Nokia de kan påvirke ved å bli medlemmer i organisasjonen.

Kjært tillegg

Det finske mobilselskapet mener dette vil bli et kjærkomment tillegg til Nokias produkter, siden disse kortene har fått stor aksept i markedet, med utstrakt bruk i mobiltelefoner, digitale kameraer, PDA-er, printere, TV-skjermer og annen hjemmeelektronikk.

Nokia lover at de fremdeles vil komme til å støtte MMC-minnekortene som selskapet har brukt til nå, og at begge typene minnekort vil være betydelige komponenter i fremtidige produkter.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse