Hollywood stjerner

Annonse


TiVo i krig med Hollywood

Hollywood stjernerStore Hollywood-studioer og giganten National Football League er bekymret. De tror deres innhold vil kunne flyte over på nettet hvis TiVo får gjennomføre planene om å la brukerne overføre TV-programmer til andre enheter, ifølge Wired News.

Derfor sendte studioene og NFL i forrige uke brev til Federal Communications Commission for å få de til å ikke godkjenne den nye tjenesten til TiVo.

Vil gi fleksibilitet

TiVo er selskapet som har laget de harddiskbaserte TV-opptakerne med samme navn. De videreutvikler kontinuerlig disse maskinene, og det nyeste er denne muligheten til å overføre programmer som er tatt opp med maskinen til andre enheter.

Selskapet har sagt at de vil gi brukerne mer fleksibilitet i hvor og hvordan de ser på sine TV-programmer. De vil også la brukerne dele innholdet med noen få venner. TiVo vil også innføre en kopibegrensning for å begrense antallet enheter innholdet kan overføres til.

Annonse


Dårlig sikkerhet

Innholdsselskapene mener at sikkerhetsfunksjonene selskapet har foreslått ikke er gode nok. Ifølge Fritz Attaway i MPAA (Motion Picture Association of America) vil man kunne sende TV-programmene til ukjente enheter over hele kloden.

– Vi har ikke noe problem med at man vil flytte innholdet til sommerhuset eller båten, men TiVo-applikasjonen krever ikke noe som helt tilknytning til senderen. Det kunne like gjerne vært en nattklubb i Singapore, sa Attaway.

Annonse