Canon Pixma

Annonse


Canon lader kanonen

Canon PixmaMed brask og bram lanserte Canon nylig en helt ny produktgruppe. ITavisen kan nå gi deg de første bildene.

Ingen tvil om at selskapet selv har tro på sine nye skrivere. Ellers ville de neppe arrangert produktlanseringen i et av verdens mest spektakulære palass, Pierre Cardins «Le Palais Bulles» på den franske rivieraen. I omgivelser som tatt rett ut av en James Bond-film, valgte Canon å presentere sine nye varer for et samlet og nysgjerrig europeisk pressekorps. Storslått? Javisst. Imponerende? Muligens. Men snakk om å skru forventningene til himmels.

Se bildene her

Stram regi

I den nye produktgruppen inngår en rekke nye skriverprodukter. Som Canons egne folk formulerte det, så representerer PIXMA-modellene en helt ny »sub-brand», tilsvarende velkjente IXUS. PIXMA-serien inkluderer blant annet en helt ny generasjon fotoskrivere og multifunksjonsskrivere, og den umiddelbare forskjellen fra tidligere – er det nye designet. Det er liten tvil om at Canon har latt seg inspirere av Apple, men for all del – det fungerer godt.

Hvor gode skriverne egentlig er, og hvor godt de fungerer i praktisk bruk, gjenstår imidlertid å se. De eneste testutskriftene som eksisterer, er nemlig produsert i stram regi av Canon. Der overlates lite til tilfeldighetene, for å si det pent.

Om det også vil komme andre typer produkter i Canons PIXMA-serie vites ikke, men ingen bør bli overrasket om det dukker opp både det og det andre under PIXMA-banneret.

Annonse