Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Creative med ny Zen-spiller

Litt av problemet med dagens MP3-spillere er at batterikapasiteten ikke er bra nok. Creative har nå kommet med en spiller som kombinerer lagring og batteri.

Creative Zen Touch
Creative Zen Touch er en MP3-spiller som har 20 gigabyte harddisk og som man skal kunne bruke kontinuerlig i 24 timer. Spilleren har en touchpad innebygd som kan brukes til å scrolle gjennom filene som ligger lagret.

Sync med PC-en

MP3-spilleren kan inneholde opptil 10 000 WMA-filer eller 5 000 MP3-filer, dersom de er i gjennomsnitt fire minutter lange og kodes i henholdsvis 64 kbps og 128 kbps. Man kan lage en rekke spillelister via spilleren for å systematisere låtene.

Med den medfølgende AudioSync-programvaren kan man synkronisere spilleren mot PC-en slik at musikk blir oppdatert mellom de to enhetene. MediaSource følger også med og kan benyttes til å overføre eksisterende CD-er til MP3- eller WMA-format.

Annonse