Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Last ned film med TiVo

TiVo har revolusjonert den amerikanske TV-bransjen med sine harddiskbaserte opptaker. Nå skal man også bruke spilleren til å laste ned film og musikk.

Tivo-logo
TiVo revolusjonerte for noen år tilbake siden det amerikanske markedet ved å gi kundene mulighet til å laste ned TV-programmene direkte på harddisken av de digitale TiVo-spillerne. Blant annet hadde spillerne muligheter til å fjerne all reklame, helt automatisk.

Nå står tydeligvis nye markeder for tur. Selskapet utvikler nemlig nye tjenester som skal gjøre det mulig å laste ned filmer og musikk på de digitale spillerne, skriver ZDNet.

Ingen tidsplan

Selskapet har visstnok utviklet avanserte tjenester for nedlasting av fil og musikk fra nettet. I tillegg skal de også ha utviklet nye annonsetjenester. De har imidlertid ikke annonsert noen tidsplan på når noen av disse nye tjeneste skal lanseres.

Ellers kan det virke som om selskapet har noen interne problemer å stri med. De siste dagene solgte den digitale TV-distributøren DirecTV sin andel i selskapet, noe som også førte til at viseformann i DirecTV forlot TiVos styre. Noen analytikere er bekymret for at dette, siden de fleste TiVo-abonnentene er DirecTV-kunder.

Blir billigere

Det er ventet at selskapet i løpet av onsdag, under en «happening» i New York, vil kutte prisene på sine eksisterende tjenester. Det skal også bli billigere abonnement dersom man er interessert i å ha mer enn én spiller i eget hjem, skriver ZDNet.

Vi har tidligere skrevet om at blant annet Loewe kommer med sammenlignbare digitale harddisker i sine nye TV-er.

Annonse
Stikkord: fildeling, internett, lydogbilde