Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Bra og billig

Nikon Coolpix 3200 er både bra og rimelig. Det er ingen dårlig kombinasjon.

Utseendemessig føler kanskje ikke Nikon Coolpix 3200 seg som den kuleste gutten i klassen. Men skinnet bedrar, og bak det litt klumpete sølvdesignet skjuler det seg en råtass som kan utfordre selv de barskeste.

Ergonomisk super

Kameraet er utstyrt med store og gode knapper som sitter godt plassert. De er lett tilgjengelige, og ikke minst enkle å håndere for de fleste. Paradoksalt nok gir kameraet et fabelaktig grep takket være det klossete designet. Fascinerende – og brukervennlig til tusen! Faktisk tilhører det sjeldenhetene at et kamera på denne størrelsen ligger så til de grader godt i hånden.

Overflødig bruksanvisning

Det er totalt svært lite å utsette på dette kameraet. LCD-skjermen kunne imidlertid vært bedre. Den sliter tildels kraftig i dagslys, og burde dessuten hatt bedre oppløsning. Likevel har vi nesten bare godt å si om dette apparatet. Brukervennligheten er rett og slett kjempebra. Menyene er så enkle og innlysende at selv de minst teknologivante raskt vil kunne kaste bruksanvisningen i søpla.

Nikon Coolpix 3200

KLIKK HER FOR FLERE BILDER

Suverene farger

Kameraet har femten forhåndsdefinerte bildemodi, som fungerer bra for dem som foretrekker full automatikk. Særlig sports- og portrettmodusene fungerte veldig godt. Når det kommer til bildekvalitet, er Nikon Coolpix 3200 blant de aller beste i denne prisklassen. Fargegjengivelsen er suveren, men skal vi være veldig pirkete kunne kontrasten i bildene vært bedre. Enkelte av bildene får et litt blast preg, men så skjemmende at det blir plagsomt er det på ingen måte.

Totalt sett er dette et kamera med betydelig bedre ytelse enn prisen tilsier. Her får du veldig mye fotoapparat for relativt lite penger.

Annonse
Stikkord: digitalkamera, testprodukt