Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Plasma-TV blir mye billigere

Om ikke lenge kan man faktisk investere i en fet plasmaskjerm til veggen uten å ruinere seg. Prisene faller sannsynligvis i nær fremtid.

B&O plasma-TV
I-Mag Jet jobber visstnok med en produsent i Taiwan for å komme på markedet med plasmaskjermer som er mellom 30 og 50 prosent rimeligere enn modellene som er tilgjengelig i dag, skriver I4U News.

Tre billigmodeller

Selskapet skal ifølge I4U klare å få ned prisen per tomme på sine beste plasmaskjermer til omtrent 91 dollar, noe som tilsvarer litt over 600 norske kroner. De skal lansere tre modeller, inkludert en 42-tommers skjerm som vil gå for rundt 3 700 dollar, som tilsvarer omtrent 24 500 kroner.

Dette kan sammenlignes med den modellen som i dag selger best i verden, nemlig Sony KE-42XS910 42» WEGA til 5 999 dollar, omtrent 40 000 kroner. Vi må allikevel minne om at man får billigere typer plasmaskjermer også, men at kvaliteten på disse ikke er av samme type.

Men det er ikke bare plasmaskermene som blir billigere. I-Mag Jet planlegger også å slippe noen billigere LCD-skjermer fremover.

Annonse
Stikkord: lydogbilde