Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nye stjernespill fra LucasArts

LucasArts har fortalt verden om spillene de vil vise frem på neste ukes E3-konferanse i Los Angeles. Der blir det mye snacks.

Star Wars KOTOR 2
Den heteste av de fem nye titlene som LucasArts vil vise frem på E3-konferansen i Los Angeles til uken blir helt klart oppfølgeren til Star Wars Knights of the Old Republic. Blant de fire andre titlene vil hele tre være basert på Star Wars-universet, skriver LucasArts i en pressemelding.

KOTOR 2

Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords vil være lagt til tiden fem år etter hendelsene i det originale spillet. Man tar rollen som det man tror er den siste Jedi-ridderen i galaksen.

Som dette skal man beskytte den gamle republikken og Jedi-ordenen fra de onde Sith-herrene. Dette gjør man ved å utforske og kjempe seg gjennom syv veldig forskjellige verdener mens man må bestemme seg for om man er ond eller god.

Spillet har også en rekke nye personer, både snille og onde, samt 30 nye Force-krefter. Det kommer til PC og Xbox i februar i 2005

Mer stjernekrig

I tillegg til Knighs of the Old Republic II: The Sith Lords kommer LucasArts også til å vise frem fire andre titler, nemlig Star Wars Battlefront, Star Wars Republic Commando, Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed og Mercenaries.

 • Star Wars Battlefront
  Dette er et actionspill som blant annet baserer seg på store slag som vi har sett i Star Wars-universet tidligere. Kampene foregår på mer enn 15 forskjellige steder på mer enn 10 forskjellige planeter. Spillet lanseres 21. september 2004 på PC, Xbox og Playstation 2, som er samme dag som den originale DVD-trilogien slippes.
 • Star Wars Republic Commando
  Et førstepersons skytespill der man skal lede et lag på tre mann fra Republikkens kommandosoldater. Spillet har mer enn 14 forskjellige brett, som strekker seg over tre unike kampanjer. Star Wars Republic Commando slippes i løpet av høsten til PC og Xbox.
 • Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed
  Det første ekspansjonssettet til det kritikerroste onlinespillet Star Wars Galaxies. Jump to Lightspeed er basert på tiden mellom Episode IV og Episode V og vil åpne opp for utforskning av 10 store romsektorer. Man får mer enn 100 nye oppdrag å boltre seg på og spillet skal kommet i løpet av høsten til PC.
 • Mercenaries
  Dette er det eneste av de nye spillene som ikke baserer seg på Star Wars-universet, og det skal være et revolusjonerende tredjepersons actionspill. Man vil være én av tre leiesoldater: en amerikansk ekssoldat, en britisk hemmelig agent eller en svensk dusørjeger. Spillet skal være laget med Havok fysikkmotor, som skal gjøre spillet så nær virkeligheten som mulig. Det vil komme på markedet i begynnelsen av 2005 til Xbox og Playstation 2.
Stikkord: pc, playstation, spilltester, xbox