Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Finn trådløse nett verden over

Har du savnet en god oversikt over hvor man finner tilgjengelige trådløse nettverk? Et amerikansk nettsted kan hjelpe.

WLAN produkter
Hotspot Haven kan man enkelt finne en oversikt over tilgjengelige Wi-Fi-nettverk i nærheten. Hele verden er med i oversikten og alle nettverkene er sorterbare ut fra en rekke kriterier, som pris, sted og type.

Fungerer gjør det også, for da jeg søkte på min hjemby, som ligger litt utenfor hovedstaden fant jeg overraskende nok hele 11 aksesspunkter. Allikevel er det ikke en fullstendig liste, for det er mange flere nettverk i Oslo enn de som er listet opp.

Reklame for eget nett

Men det er meningen at denne oversikten skal vokse, derfor har de lagt opp til at andre nett skal legges til fortløpende. Man kan fylle ut et skjema som forklarer hvordan type nett man tilbyr. Man kan også få en prioritert visning på resultatlisten eller en reklame.

Tjenesten er meget elegant og enkel i bruk. Det eneste som kreves nå er at flest mulig benytter seg av denne. Legg inn egne tilgjengelige nett slik at andre kan ta nytte av det.

Stikkord: internett, Mobil