Annonse


Britney raser mot kameramobiler

Popdronningen Britney Spears blir åpenbart utrygg av mobiltelefoner med kamera, melder Aftenposten på nett.

Dyre bilder

Britney, som nylig giftet seg og fikk bryllupet annullert like etter, ble like før vielsen fotografert av et ukjent par som var ute i samme ærend. Disse bildene ble i følge USA Today solgt til kjendisbladet «Star» for rundt 675.000 kroner. Om disse bildene ble tatt med kameramobil sier imidlertid ikke meldingen noe om.

Heller ikke kjendisenes sikkerhetsfolk skal være videre begeistret for at alle snart går rundt med et kamera på seg til en hver tid.

Salgssuksess

Men mye tyder på at Britney og sikkerhetsfolkene kjemper en fånyttes kamp. Bare i sitt første salgsår ble det solgt 80 millioner slike telefoner i USA. Til sammenligning tok det tre år å få solgt de første 30 millionene DVD-spillere, skriver Aftenposten på nett.

Annonse


Annonse