Hopp til navigasjon Hopp til innhold

HP vil teknofobien til livs

HP har hatt sitt største produktslipp noen sinne, med mer enn 150 nyheter. Samtidig la selskapet frem sin nye konsumentstrategi.

HP 4600
Kort fortalt tror HP nøkkelen til suksess ligger i å ufarliggjøre teknologien. Ved å satse på enkle brukergrensesnitt tror HP de vil kunne nå ut til brukere som ellers reserverer seg mot alt som lukter av elektronikk.

Enklere med digitalbilder

Blant de nye produktene er en kameraserie der du knipser bilder og skriver ut på papir. Ingen revolusjon, men gjennomført slik at du ikke en gang trenger en PC for å ta ut bildene dine. Ikke særlig nytt dette heller, men HP har kommet frem til en løsning som er så enkel å bruke at det ikke burde skremme noen.

HP Photosmart 245 har en liten skjerm der du kan redigere bildene dine før du skriver dem ut. Skriveren er tilgjengelig fra 18. august 2003 og har en veiledende pris på kr.1795,-.

Kamera

Ellers er det selvsagt også nyheter på kamerafronten. En av de mest spennende for den jevne amatør er et 5 Megapixel kamera med 8x optisk zoom og en prislapp på rundt 5.500 kroner. Kameraet heter Photosmart 945 og er klar for salg i september. Synes du like vel prisen blir for stiv så kan du jo velge HP Photosmart 635 med 2 megapixel oppløsning og en prislapp på under 2.000 kroner.

Gjennomsiktig skanner

Nevnes må også de nye gjennomsiktige skannerne HP Scanjet 4600 og HP Scanjet 4.670. Disse er priset til henholdsvis 1.795 og 2.295 kroner. Disse skannerne skiller seg fra andre modeller ved at du i stedet for å legge objektet du skal skanne under lokket, legger lokket på det du vil skanne. Siden lokket er gjennomsiktig vil du enkelt kunne se hva du får med deg i innskanningen.

En komplett gjennomgang av alle nyhetene finner du på HPs nettsider.

Stikkord: Maskinvare