Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Verdens første 3 Mpix DV-kamera

Sony lanserer et DV kamera som kan ta bilder med hele 3 megapixel oppløsning. Dermed holder det med ett kamera på neste ferietur.

Sony DCR 330
– Videokameraet er utstyrt med en Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-linse for bilder som er nesten fri for forstyrrelser og en ny CCD filterteknologi for svært nøyaktig fargereproduksjon. Det har opp til ni timers batteritid som standard og kan ta opp i 16:9 widescreen-modus, heter det i en pressemelding fra Sony.

DV-kameraet er det første med Sonys nye Primary Colour Filter for høy fargereproduksjon og lysfølsomhet.

Zoom

Carl Zeiss Vario-Sonnar T*-linsen på DCR-PC330 har en 10x variabel optisk zoom og T*-linsebelegg. Dette belegget reduserer reflekser i linsen for å gi et mer nøyaktig bilde. Kameraet har også et 120x digital zoom.

DCR-PC330 kan operere i opp til ni timer på et fulladet InfoLITHIUM-batteri. Kameraet er kompatibelt med Memory Stick og Memory Stick PRO.

Kompakt

DCR-PC330 veier 540g (uten batteri og Memory Stick) og har mål på kun 59mm x 119mm x 113mm. Det har et elegant design i matt sort metallfarge, og er et av de første med Sonys nye merkelogo for videokameraserien.

Videokameraet DCR-PC330 blir tilgjengelig i Europa fra oktober 2003, men noen pris har Sony ikke oppgitt.

Stikkord: digitalkamera, lydogbilde