Hopp til navigasjon Hopp til innhold

PS2 på nett i Norge 13. august

SOCOM: US Navy Seals og Twisted Metal Black Online er de to første online-spillene ut for norske Playstation 2-eiere.

Socom hovedbilde
Spillene vil bli lansert 13. august, men du kan allerede nå melde deg på for testing av betaversjonen av Navy Seals. Alt du trenger er en bredbåndsforbindelse og et spesielt nettverksadapter. Du må også registrere deg på no.playstation.com.

SOCOM: US Navy Seals har allerede vært ute i online-utgave et års tid i USA, og har vært en formidabel sukess.

Vi gjengir her pressemeldingen i sin helhet:

-Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) og Nordisk Film Interactive annonserte i dag ytterligere detaljer for PlayStation 2 nettverksspill, som vil være tilgjengelig fra 13. august 2003.

Alt man trenger får å kunne bruke PlayStation 2 nettverksspill er en PlayStation 2 og en bredbåndforbindelse. I tillegg kan man kjøpe en nettverksadapterkit som inneholder en nettverksadapter og en nettverksadapterdisk som gjør det mulig å spille alle typer nettverkskompatible spill. De nettverksspillene fra SCEE som først vil være tilgjengelig er SOCOM: US Navy Seals og Twisted Metal Black Online. SOCOM: US Navy Seals åpner for både talt, online kommunikasjon mellom spillerne samt stemmegjenkjennelse ved single player-spill via SOCOM voice communication headset.

PlayStation 2 Network startpakke vil ha en veiledende pris på NOK 319,-. SOCOM: US Navy Seals sammen med SOCOM voice communication headset vil koste NOK 649,-. Twisted Metal Black Online vil ha en utsalgspris på NOK 339,-.

– Bli med på utprøvingen av betaversjonen!For de som syns det blir for lenge å vente til august og som allerede har PlayStation 2, SOCOM: US Navy Seals samt en bredbåndforbindelse, er det mulig å melde seg som utprøver av PlayStation 2 nettverksspill. Man melder sin interesse for å delta i testen ved å registrere seg på no.playstation.com og fylle ut et online spørreskjema. Dersom man blir godkjent som prøvemedlem kan man kjøpe en startpakke som består av en PlayStation 2 nettverksadapter. Startpakken er priset til NOK 319,- og kan kun skaffes via PlayStation online shop (no.playstation.com) av de spillere som er blitt godkjent som prøvespillere.

Som medlem av prøvebrukergruppen oppnår man en rekke fordeler. Denne eksklusive gruppen vil blant annet senere få mulighet til å teste ut mange andre spill og programmer før lansering slik at de kan gi verdifull tilbakemelding.

I en kommentar rundt planene om lanseringen av PlayStation nettverksspill uttaler Allan M. Hansen, General Manager for Nordisk Film Interavtive, at »den nyskapende opplevelsen med 16 spillere i SOCOM med talekommunikasjon, og de hektiske bilkampene i Twisted Metal Black OnLine, vil danne et godt utgangspunkt for nettverksspill med titler som bl.a. Hardware Online Arena, Destruction Derby Arenas, Gran Turismo 4, EverQuest Online Adventures og This is Football. PlayStation 2 nettverksspill vil være både spennende og enkelt å spille samtidig som det er rimelig i pris.»

Bredbåndspartnerne i de nordiske landene omfatter Telenor, TeliaSonera og TDC.

»Vi tror at samarbeidet med våre ISP-partnere der vi tilbyr en rekke innovative, nettverkstilpassede PlayStation-spill sammen med vår enkle og prisgunstige nettverkstilkobling, vil akselerere utbredelsen av bredbånd i de nordiske landene og gi ytterligere økning til veksten i det totale spillmarkedet,» avslutter Allan M. Hansen.

Stikkord: playstation, spilltester