p810

Annonse


Ny supermobil fra Sony Ericsson

p810Foreløpig er det ikke kommet så mange detaljer om P900, men administrerende direktør i Ericsson, Carl-Henrik Svanberg, sier til svenske Dagbladet at han ser frem til lanseringen av P900 nå til høsten.

Luksus

Av bildene Dagens Industri har offentliggjort ser vi at P900 vil ha samme form som sin forgjenger. Den vil imidlertid være betydelig tynnere. Flipp-lokket ser ut til å være forbedret, og trolig vil telefonen ha et chassis i aluminium, slik vi ser på T610. Telefonen skal også være langt raskere enn P800, og pennen er plassert på baksiden.

P900 skal kunne ta opp video i fullskjermformat, men er ellers spekket omtrent som P800.

Vi gleder oss som unger og håper å få se telefonen i salg i god tid før julegavelisten skal leveres.

Annonse