Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Nytt PDA-OS fra Microsoft

Om kort tid vil Microsoft avsløre hva som ligger i den neste generasjonen av deres operativsystem for PDA.

samsung pda liten
PocketPC 2003, med kodenavn «Ozone», vil bli avduket 23. juni, hevder kilder i selskapet. Men det er ikke forventet at PocketPC 2003 vil skille seg radikalt fra tidligere versjoner av operativsystemet.

Bluetooth og WiFi

De største nyhetene tegner til å bli innbygget støtte for WiFi (Trådløst nett) og Bluetooth. En full overhaling av OS-et vil trolig komme neste år, da «Magneto» blir sluppet. Microsoft vil selv ikke kommentere dette.

Produktslipp

Hewlett-Packard og Gateway er blant selskapene som forventes å annonsere nye produkter med PocketPC 2003. Gateway, som er nykommere i dette markedet, hevder de vil lansere et slikt produkt i mellomklassen 23. juni.

HP forventes å annonsere en rekke nye produkter denne måneden. To av disse, iPaq h1930 og h1940 vil være «low end»-produkter med Bluetooth. Bluetooth vil også finnes i h2200 som kommer med XScale-prosessoren PXA255. I h5500-serien kommer også to nye produkter med Bluetooth, skriver Cnet, som ikke har fått disse opplysningene bekreftet fra HP.

Annonse
Stikkord: Mobil