Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Lydproblem i Sony Ericsson T610

Sony Ericssons nye kameramobil er suveren til det meste. Bare ikke til å snakke i.

Sony Ericsson T610
Produktsjef for Sony Ericsson i Norge, Erik Sandsmark sier til ITavisen.no at de er klar over at det er problemer med støy i et parti av selskapets nye kameramobiler. Telefonen ble nylig sluppet i det svenske markedet.

Feilen blir rettet

– Feilen finnes på telefoner i førstegenerasjonsproduksjonen for det svenske markedet. Det er ikke lignende problemer med prototypene som har vært testet ut, og problemet skal være løst før telefonene kommer på markedet her i Norge, lover Sandsmark.

Toppmodell

Telefonen det dreier seg om er modellen T610, oppfølgeren til suksesstelefonen T68i. Denne telefonen blir Ericssons toppmodell ved siden av PDA-telefonen P800.

I tillegg til innbygget kamera, større skjerm med høyere fargeoppløsning og polyfoniske ringetoner har telefonen bluetooth, Java, GPRS og det meste som finnes av moderne mobilteknologi. Målgruppen er avanserte brukere og bedriftsmarkedet.

Stikkord: Mobil