Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se hva Media Player 9 kan

Microsofts nye Media Video 9-codec er for lengst ferdig utviklet. Nå kan du se hva den virkelig er god for.

Media Player 9
Med en bitrate på mellom 5 og 8 megabits pr. sekund ligger Microsofts High Definition Digital Video standard på samme nivå som DVD og skal være langt bedre enn MPEG4/DivX HD. I følge Microsoft er kvaliteten mellom 15 og 50 prosent bedre enn med Media Video 8.

Topp streaming

Om du har en rask forbindelse til nettet (750 kbps eller bedre) er det lett å la seg imponere av streaming-kvaliteten. Her snakker vi for første gang om tilnærmet DVD-kvalitet på videostrøm fra nettet, noe som lover godt for framtidas videobutikk på nettet. Og hakking så vi lite til.

Krever nytt utstyr

Med de nedlastbare eksemplene opplever vi svært mye hakking, men det er trolig fordi utstyrsparken vår ikke er helt oppdatert. Microsoft anbefaler 2.4 GHz Intel eller AMD Athlon XP 2100+ eller bedre prosessor og et AGP4x-basert NVIDIA eller ATI skjermkort med minst 32 MB RAM og de siste driverne installert.

Eksemplene finner du HER (krever at du installerer Media Player 9)

Stikkord: lydogbilde