Hopp til navigasjon Hopp til innhold

«Hemmelige» UFO-dokumenter på nett

Selv om romforskerne hevder de ikke har funnet spor etter UFO-er er det enkelte som aldri gir opp.

Grønn mann Alien
UFO-entusiaster har samlet seg om nettsiden Disclosure Project. Her legger de ut informasjon om alt fra vitneobservasjoner til det de hevder er nedgraderte hemmeligstemplede dokumenter som blant annet viser hvordan myndighetene har forsøkt å dekke over UFO-oppdagelser.

Leter etter bevis

– Det er ikke noe holdepunkt for å påstå at en liten gruppe entusiaster ikke kan forandre verden. Det er tvert imot det eneste som noen gang har klart det, siterer Disclosure Project antroposofen Margaret Mead. Ved å samle all tilgjengelig informasjon på ett sted håper entusiastene at de en gang vil kunne bevise at det finnes utenomjordisk intelligens.

Grønne menn

Hva du måtte tro om UFO-er er din egen sak, men på sidene har entusiastene i det minste samlet mye god underholdning. Her kan du laste ned taler, lese «hemmelige»-dokumenter og bygge din egen kjede av indisier for å få «bekreftet» at det virkelig finnes små grønne menn.

For oss som normalt skriver for mer jordisk intelligens kan nok en del av informasjonen i Disclosure Project virke en smule udokumentert. Men man kan jo aldri vite.

Mer informasjon finner du her.

Stikkord: internett