Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Her er T68i-erstatteren

De trendbevisste proffbrukerne fikk i dag en ny ting å drømme om fra Sony Ericsson.

Sony Ericsson T610
Modellen T610 skal ta over blant de trendbevisste for suksessen T68i, og lokker med svært god fargeskjerm.

Innebygd kamera

Nå får også vanlige mobilbrukere innebygd kamera fra Sony Ericsson. For i den ferske T610, som selskapet viste frem for første gang i dag, så lanseres ikke bare innebygd kamera og en svært skarp fargeskjerm, men også et nytt QuickShare-system. Det innebærer at brukeren kan ta bilder og sende dem med kun to tasteklikk – en dramatisk forbedring i forhold til andre MMS-telefoner.

T610 vil også kommunisere enklere med pc-en. Den oppfattes som en egen ekstern harddisk, slik at bilder og innhold fra mobilen enkelt kan trekkes over på pc-en, enten via kabel, infrarødt eller Bluetooth.

Lettvekter

Mobilen har «alt» en telefon skal ha med en vekt på kun 95 gram, og blir derved et fristende, lett alternativ til den pda-lignende suksessen P800.

Det er ennå en del ting storebror kan best. Mobilen har ikke muligheten til bruk av minnebrikker, men sine to MB innebygd. Den har heller ikke pda-funksjoner.

Rister når du spiller

Men på de to megabytene kan man laste ned javaspill, og spille både med innebygd joystick og ny «force feedback»-funksjon – mobilen rister når du kjører av veien. Nytt program for komponering av egne ringesignaler som MIDI-filer følger også med, komplett med ferdigmiksede komp.

T610 er tenkt å skulle erstatte suksessen T68i i markedet, forteller Erik Sandsmark fra Sony Ericsson, og mobilen vil trolig havne på samme prisleie. Den skal bli tilgjengelig i handelen allerede før sommeren.

Sony Ericssons T310.

Tøff spillmobil

Sony Ericsson kunne i dag også presentere T310 – en fargetelefon med Activisions spill Tony Hawk’s Pro Skater med på kjøpet. Den kommmer i løpet av neste måned, og kan MMS-e ved hjelp av et eksternt kamera.

Stikkord: Mobil