Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Knøttliten fargetelefon fra Sony Ericsson

Sony har planer om å lansere et helt fyrverkeri med fargetelefoner på det amerikanske markedet. Og snart kommer et nytt og raskere GPRS-kort.

SEM 606 1
Det er svenske Telekom Online som skriver dette i sitt nyhetsbrev. Telekom Online opplyser at T606 er godkjent av det amerikanske FCC (Federal Communications Commission), og at den skal fungere i amps- og cdma-nettet.

Nye kontakter

Fra før har Telecom Online avslørt at T306 er klar for Amerika. Vi kjenner ikke detaljene rundt denne telefonen, men antar at det dreier seg om en amerikansk utgave av T300. T606 minner av utseende mistenkelig om T600, men av bildene ser vi at den har fått fargeskjerm og at den har en annen plassering av inngangene for høyttaler og strømtilførsel.

Om det betyr at Sony Ericsson er på vei bort fra bunnpluggen Ericsson innførte med T28 vet vi derfor ikke noe om. Dagens Telekom skal ha pratet med Sony Ericsson i Sverige uten at det gjorde ting noe klarere. De norske representantene for Sony Ericsson er for tiden på reise og er ikke tilgjengelige.

Verdens raskeste GPRS

Sony Ericsson kommer også med et nytt GPRS-PC-kort, CG75i, som er en oppfølger til CG75, som allerede er i handelen. Kortene er like av utseende, men «i»-utgaven klarer GPRS i fire tidsluker inn og ut, hvilket betyr at det er det første produktet med multislot klasse 12.

Også HSCSD-hastigheten er forbedret. Kortet har nå en teoretisk topphastighet på 38,4 Kbps, mot tidligere 28,8 Kbps.

Av utseende er det ikke mye som skiller T606 fra T600, men T606 har fått fargeskjerm og litt mykere kurver

Stikkord: Mobil