Annonse


PS2-TEST: Drome Racers

Futuristiske racerspill er så definitivt ikke en utdødd sjanger, noe Legos Drome Racers står som et solid eksempel på.

Spillet byr på både en solo-karrièremodus, arcade-spilling, og multiplayer, med en viss variasjon i typen race man kan kjøre.

Forskjellige typer løp

Hovedtyngden ligger på de tradisjonelle løpene hvor man konkurrerer på lekre og relativt veldesignete baner mot en håndfull motstandere om å komme først i mål.

Man kvalifiserer til løpene ved å kjøre superkorte dragrace-løp hvor det er om å gjøre å bruke det man har lært om akselereasjon og giring for å oppnå en god plassering til hovedløpene.

Fest sikkerhetsbeltene

Når du spiller karrière vil du også innimellom bli utfordret av diverse andre legobilsjåfører og team, som bare er overivrige etter å knuse deg i knallharde én-til-én løp.

Som vi er vant med fra lignende spill, er det her like viktig å vite å benytte seg av de forskjellige våpnene og power-upsene som man finner i veibanen som å faktisk være en dyktig sjåfør. Begge deler må man mestre for å nå toppen, og siden bilene er sånn passe ekle å styre blir utfordringen desto større.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

Legobygging

Bilene kan du til en viss grad både oppgradere og bygge om. Egenskaper som motor, aerodynamikk, dekk og tålbarhet kan du øke ved å bruke oppsparte poeng i verkstedet, men det er også begrensete muligheter for å bygge egne biler fra bunnen av.

Dette gjør at du kan tilpasse bilene etter dine preferanser og kjørestil, og siden du må vinne poeng for å gjøre bilene bedre gir dette et godt insentiv for å spille videre i karrière-modus.

Holder mål

Alt i alt er det ikke annet å si enn at Drome Racers er både underholdende og godt gjennomført, selv om det på de fleste punkter – inkludert fartsølelse, styring, vanskelighetsgrad og kjøreglede – ender opp med å være underlegen den store Playstation 2-favoritten Wipeout Fusion.

Men Lego-fans vil i hvert fall uansett ikke bli skuffet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse