Neonode front

Annonse


Ny svensk mobil klar i februar

Neonode frontFor Neonode er alle disse tingene, og mer til, om vi skal tro deres egen markedsføring på neonode.com. Uansett dreier det seg om en lekker liten sak med en 2,2-tommer trykkfølsom fargeskjerm og dualband GSM mobiltelefon.

Stilig

Som bildene viser har svensk design mer å by på enn Volvo og Ericsson. Neonode er rett og slett stilig. Og når den bare måler 8,8 cm på strømpelesten snakker vi om en dings med høy «må ha»-faktor. Neonode er ellers 2,1 cm tykk og 5,2 cm bred.

Slik ser den ut, bare midre…

CE.NET

Neonode har valgt å bruke Windows CE.NET som operativsystem fremfor SmartPhone 2002 eller Pocket PC. PocketPC krever høyere skjermoppløsning (240×320 punkter), mens Smarphone 2002 krever numerisk tastatur. Neonode har 176×220 punkter og du bruker skjermen som tastatur i kombinasjon med fire navigasjonstaster.

Fotomobil

Prosessoren er en 96 MHz ARM. Minnet er oppgitt til 16 Mb SDRAM, mens et minnekort (SD) på 64 MB følger med på kjøpet.

Kameralinsen sitter bak på telefonen

Kameraet kan ta bilder med 640×480 pixler og 16 millioner farger. Maskinen har utgang for stereolyd og spiller også MP3-filer. En 1W høyttaler skal gi klare ringetoner og brukes også når telefonen er i høyttalende modus.

USB

Telefonen gir også kobles til eksterne enheter som mus, tastatur og joystick via USB (12Mb). Kalender og andre PIM-funksjoner synkroniseres mot PC via ActiveSync 3.6 (det samme som PocketPC og SmartPhone 2002 benytter).

Lang batterilevetid

Taletiden er 4 timer og standby 250. Skrur du av radiodelen kan du spille spill eller lytte til mp3 i 10 timer før batteriet er flatt. Det er en relativt god batterikapasitet for et produkt av denne typen.

Fjernkontroll

Neonode har også Ir-port, og kan brukes som fjernkontroll for TV, stereo og tilsvarende utstyr.

Blant de viktigste funksjonene ellers er e-post, adressebok, WAP, SMS, MMS, notater og Internet Explorer.

Og at det er en morsom ting kan ingen komme fra…

Kostbar moro

Prisen vil trolig ligge på under 5.000 svenske kroner. Da får du 93 gram teknologi som garantert vil vekke misunnelige blikk i nabolaget.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse