Annonse


DivX klare for Athlon-64

Under Comdex messen i Las Vegas sist uke demonstrerte AMD sin kommende prosessor Atlhon-64 (Clawhammer). Da hadde de valgt å gå sammen med spillprodusenten Epic, som demonstrerte Unreal Tournament 2003 i 64-bits versjon.

For at AMD skal få fotfeste i markedet for sine nye 64-bits prosessorer må de ha støtte blant utviklere av programvare. Som ventet begynner vi nå å få inn meldinger om hvilke som vil støtte Athlon-64 ved lansering.

DivX

Det populære filmformatet DivX har sendt ut en pressemelding hvor de annonserer at de allerede er klare med støtte for Athlon-64 og venter bare på at prosessoren skal komme ut så de kan vise frem ytelsen.

Dette betyr ikke, etter det vi erfarer, at den nåværende versjonen 5.02 støtter Athlon-64 og Opteron teknologien. DivX vil etter det vi forstår gi ut den nye kodeken først når lanseringen av brikkene nærmer seg.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse