Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Sponser ansatte med bredbånd

Statoil vil gi bredbånd fra NextGenTel til sine ansatte. Statoil gir mer enn 10 000 ansatte tilbud om bredbånd til hjemme-PC-en.

Avtalen kan medføre en styrking av bredbåndstilbudet i norske byer og tettsteder. NextGenTel lover å bygge en rekke nye bredbåndssentraler med en gang, og enda flere utover høsten.

Bra for Vestlandet

– Denne avtalen kommer til å bety mye for tempoet på bredbåndsutbyggingen i flere sentrale områder av landet, og vil gjøre tilbudet tilgjengelig for mange andre enn bare Statoil-ansatte. Særlig Vestlandet vil oppleve en markant økning i bredbåndstilbudet utover høsten og vinteren, sier Olav Stokke, adm. direktør i NextGenTel, i en pressemelding.

Årsaken til at Statoil velger å gå inn på denne avtalen er at de ønsker å gi de ansatte mulighet til å utnytte sin eksisterende hjemme-PC for å jobbe mer fleksibelt.

– Bredbånd gir økte muligheter for bruk av e-læring, hjemmekontor og mer fleksible arbeidsformer, sier prosjektleder Einar N. Eng i Statoil.

Stolt NextGenTel

NextGenTel er svær fornøyde med avtalen, og sier at de mottar oppdraget med stolthet og ydmykhet.

– Statoil var det første store selskapet som satset på hjemme-PC til de ansatte, og har med sine opplæringspakker satt standard for slik opplæring. Vi synes derfor det er ekstra spennende å bli valgt som samarbeidspartner når Statoil nå går i gang med neste generasjon hjemme-PC-avtale, sier Olav Stokke

I dag har NextGenTel har størst dekning i Sør-Norge – spesielt i områder hvor det bor mange Statoil-ansatte, som i Bergen, Stavanger, Trondheim og i og rundt Oslo.

(Telecom.no)

Stikkord: internett