Annonse


Sponser ansatte med bredbånd

Avtalen kan medføre en styrking av bredbåndstilbudet i norske byer og tettsteder. NextGenTel lover å bygge en rekke nye bredbåndssentraler med en gang, og enda flere utover høsten.

Bra for Vestlandet

– Denne avtalen kommer til å bety mye for tempoet på bredbåndsutbyggingen i flere sentrale områder av landet, og vil gjøre tilbudet tilgjengelig for mange andre enn bare Statoil-ansatte. Særlig Vestlandet vil oppleve en markant økning i bredbåndstilbudet utover høsten og vinteren, sier Olav Stokke, adm. direktør i NextGenTel, i en pressemelding.

Årsaken til at Statoil velger å gå inn på denne avtalen er at de ønsker å gi de ansatte mulighet til å utnytte sin eksisterende hjemme-PC for å jobbe mer fleksibelt.

– Bredbånd gir økte muligheter for bruk av e-læring, hjemmekontor og mer fleksible arbeidsformer, sier prosjektleder Einar N. Eng i Statoil.

Stolt NextGenTel

NextGenTel er svær fornøyde med avtalen, og sier at de mottar oppdraget med stolthet og ydmykhet.

– Statoil var det første store selskapet som satset på hjemme-PC til de ansatte, og har med sine opplæringspakker satt standard for slik opplæring. Vi synes derfor det er ekstra spennende å bli valgt som samarbeidspartner når Statoil nå går i gang med neste generasjon hjemme-PC-avtale, sier Olav Stokke

I dag har NextGenTel har størst dekning i Sør-Norge – spesielt i områder hvor det bor mange Statoil-ansatte, som i Bergen, Stavanger, Trondheim og i og rundt Oslo.

(Telecom.no)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse