Annonse


Siemens S55 med fargeskjerm

Siemens vil ennå ikke si noe om sin nye telefon S55, og besvarer alle spørsmål med «ingen kommetar». Men flere nettsider har nå lagt ut informasjon om det som tilsynelatende skal bli Siemens kommende toppmodell, S55. Den tyske nettsiden Siemens-info presenterer også et par bilder, og disse røper en del om hva vi har i vente.

MMS og fargeskjerm

I displayet kan vi lese at telefonen har MMS. Ellers ser vi at den designmessig er blitt enda noe tøffere enn sine forgjengere. Telefonen har stor skjerm men er like vel betydelig mindre enn telefoner som S45 og Sony Ericsson T68i.

Skjermen er ikke ulik den vi ser på T68i, hvilket vil si en fargedybde på 256 farger. Det er i snaueste laget når du skal vise bilder, men selvsagt en liten revolusjon om du fra før er vant til gråtoneskjermene.

Bluetooth, GPRS og flerstemte ringetoner

Prisen på telefonen vet vi naturlig nok ingen ting om, men med Bluetooth, polyfoniske ringetoner og alt det andre snadderet på plass havner den trolig på samme nivå som tilvarende modeller fra Sony Ericsson og Nokia.

Annonse


Flere nyheter

S55 er ikke den eneste nykommeren fra Siemens denne høsten. C45 får sin etterkommer med utskiftbare deksler, Java, GPRS og EMS. Dessuten kan den bruke en hvilken som helst lyd som ringesignal. Telefonen heter C55 og kommer i september. Samtidig slipper Siemens A50, en ny volumtelefon rettet mot ungdomsmarkedet.

A50 vil bli svært aggressivt priset, og koster under 1.000 kroner selv uten abonnement.

S55 tidlig i høst

Siemens vil altså ikke bekrefte at de kommer med modellen S55. De medgir like vel at det kommer en telefon med MMS og fargeskjerm, og at vi neppe må vente helt til november, slik datoen i skjermbildet på S55 skulle tilsi.

Ellers ser de tekniske spesifikasjonene for S55 slik ut (ubekreftet):

EMS

Ja, Release 4.0

Bluetooth

Ja

MMS

Ja, Release 99

GPRS

Yes, Class 10

HSCSD

Nei

I-Mode

Nei

Java

Ja, MIDP 1.0 , CLDC 1.0

E-post

Ja, SMTP, POP3, IMAP4

Wap

Ja, Wap 1.2.1

Innebygget modem

Ja, CSD @ 9,6 & 14,4kbps & Faks Classe 2

IrDA

Ja

Data Download (OTA)

Ja, Ringetoner & Bitmaps

Triple Band

Ja, GSM 900/1800/1900 GSM Phase 2 / Phase 2+

Batteri

Li-Ion 700mAh

Fargeskjerm

Ja, 256 farger

MP3

Nei

MMC

Nei

Flex Memory

Ja

Polyfoniske Ringetoner

Ja (Yamaha)

 

Annonse