Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Radeon 9700 danker ut GeForce4

De første testresultatene fra ATis nye Radeon DirectX 9.0-baserte grafikkprosessor er klare.

Kortene havner riktignok ikke i butikkhyllene før om en måneds tid, men ATi har nettopp lansert sin nye R300 (Radeon 9700) grafikkprosessor, og de første testene av brikken er klare i sin dom: Radeon 9700 tar rotta på markedsleder Nvidias GeForce 4-kort på de fleste punkter.

Riktignok jobber Nvidia med å klargjøre sin DirectX 9.0-baserte NV30, men det vil ta flere måneder før disse er lanseringsklare, og inntil videre må GeForce belage seg med å ligge på 2. plass når det gjelder 3D-ytelse.

Testene

Du finner grundige tester av Ati Radeon 9700 blant på disse sidene:

Samtidig har ATi sendt ut sine Radeon 9000 Pro-brikkesett, som er en slags oppgradert «billigversjon» av Radeon 8500.

Stikkord: spilltester