Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Game Boy blir lommedisco

SongPro-spilleren forvandler Nintendos Game Boy Advance til en fullblods MP3-spiller, og er bygd rundt en dobbel MMC/SD kortleser.

SongPro GBA spiller
SongPro-spilleren, som skal lanseres i løpet av høsten, plugges inn i GBA som et vanlig spill, og leser musikken via en dobbel MMC/SD-kortleser.

Systemet leveres i utgangspunktet kun med et 32MB SD-kort, men teoretisk sett kan man for eksempel benytte seg av to stk. 256 MB-kort, og dermed stille med 512 MB total lagringskapasitet.

Tre formater

SongPro kan spille av Windows Media-filer (.WMA) og MP3, såvel som selskapets eget lydformat SongPro Audio (SPA), som har integrerte funksjoner for sikker distribusjon av digital musikk.

Selskapet skal la brukere overføre musikk de har lastet ned fra nettet til sin Game Boy Advance, og støtter både Windows Media Player og iTunes. Overføringen fra Mac/PC til kortleseren skjer via USB.

Lyd og bilde

Systemet støtter også fremvisning av sangtekster, bilder og reklame mens låtene spilles, og det er ikke utenkelig at musikk og innhold på denne måten kan distribueres gratis gjennom reklamefinansiering.

SongPro-spilleren vil trolig koste under tusenlappen. Se forøvrig songpro.com

Stikkord: spilltester