Messenger på Nokia mobil

Annonse


Messenger blir SMS-tjeneste

Messenger på Nokia mobilMicrosoft lanserer i dag sin nye MSN Messenger-tjeneste, som lar deg motta beskjeder på mobiltelefonen via SMS. Det betyr at kontaktene dine kan sende deg meldinger, selv om du ikke er pålogget MSN Messenger – du vil da få meldingen sendt til mobilen din i stedet

Forhåpentligvis vil det være mulighet for å filtrere hvilke kontakter du ønsker å få videresendt meldinger fra, slik som i den eksisterende Hotmail-tjenesten, som gir deg SMS-varsler om nye e-postmeldinger.

Kommer snart

Men selv om tjenesten lanseres i en rekke land over Europa denne uken, vil det drøye litt før norske Messenger-brukere får nyte av den. Hos MSN Norge er nemlig enda ikke alt på plass for å starte opp tjenesten.

– For øyeblikket ønsker vi å fokusere på tjenesten som heter Hotmail SMS, og venter litt med å innføre dette, sier Torstein Harildstad i Microsoft Norge.

Annonse


Microsoft vil ikke kommentere videre når tjenesten skal lanseres i Norge, men bekrefter at det vil skje, og at det vil bli en videreføring av den eksisterende Hotmail-tjenesten. Det koster i dag 1,50 kroner per melding å få videresendt Hotmail-post til mobiltelefonen over SMS.

– Vi er i sluttspurten på å få det testet ferdig, og jobber med å sørge for at tjenesten blir skikkelig og tilpasset markedet, sier Harildstad til ITavisen.no.

Annonse