Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik fungerer Gamecube Advance

E3 2002: Se hvordan den håndholdte Gameboy Advance kobles til Gamecube-konsollen for en utvidet spillopplevelse.

Gamecube Advance
På årets Electronic Entertainment Expo (E3) i Los Angeles viser Nintendo hvordan Gameboy Advance (GBA) kobles til Gamecube med en spesiell kabel, og tilfører konsollspillene en ny dimensjon.

Det første konkrete eksempelet vi får se er spillet Animal Crossing, hvor GBA brukes til å låse opp nye verdener, og gir muligheten til å gjøre små oppgaver i spillet uavhengig av konsollen.

Kortleser

Ved å bruke den nye e-Reader, kan man også kjøpe spesielle samlekort som inneholder begrenset mengde spilldata – for eksempel kan det være små Game & Watch-spill, nye kostymer eller områder i f. eks Animal Crossing, eller til og med musikk.

»Ok – jeg bytter mitt Donkey Kong-kort mot din Snoopy!»

Demonstrasjon

Den følgende videosnutten demonstrer hvordan Gamecube, GBA, og e-Reader virker sammen i Animal Crossing.

(*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her. Har du fremdeles problemer, aksesser videoen (2.3 MB) direkte HER )

Andre mulige måter å bruke GBA kan være som en ekstra skjerm mens du spiller Gamecube, for å ta med seg minispill på farten, eller som en alternativ håndkontroller.

Nintendo sier de har om lag 20 spill som nå utvikles for å utnytte GBA sammen med Gamecube, inkludert Disney’s Magical Quest Starring Mickey & Minnie, Roll-o-Rama, Sonic Adventure 2: Battle / Sonic Advance, og Stage Debut, hvor man også kan bruke kameratilbehør til å sette sine egne ansikter på figurer i spillet.

Stikkord: spilltester