Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MasterCard for tippere

Nå kan du snart spille pengespill på nettet også i Norge – helt lovlig. Et eget betalingskort lanseres nå for tippere.

Europay Norge AS/Nytt spillerkort med MasterCardEt nytt spillerkort for nettet lanseres nå av Norsk Tipping i samarbeid medEuropay Norge og Buypass. Det nye spillerkortet med MasterCard kan benytteshos alle MasterCard brukersteder både i Norge og verden for øvrig, ogfungerer dessuten som et helt vanlig Norsk Tipping spillerkort.

Lommebok

Ved bruk av spillerkortet kan du overføre penger fra MasterCard før duspiller på nettet. Kortet inneholder en kvalifisert elektronisk ID og enMondex elektronisk lommebok for kontant betaling av spill. Buypass AS harrettighetene til Mondex-systemet i Norge som internasjonalt eies avMasterCard International.

Elektronisk ID

– Dette kortet er unikt i internasjonal sammenheng, sier administrerendedirektør i Europay Norge Per E. Kværnmo. Det er første gang på verdensbasisat det utstedes et fullverdig MasterCard som også inneholder en elektroniskID og en Mondex elektronisk lommebok.

Norsk Tipping

Norsk Tipping regner med at kortet vil være attraktivt for et stadig økendeantall spillere som ønsker å benytte nettet. Kortet vil også kunne benyttesi Norsk Tipping sitt kommisjonærnett, og i over 23 millioner MasterCardbrukersteder verden over.

(NTB Pluss)