Hopp til navigasjon Hopp til innhold

CUBE-TEST: Crazy Taxi

Har du enda ikke fått spilt Crazy Taxi? Nå har også nybakte Gamecube-eiere sjansen…

Crazy Taxi er en gammel automat-klassiker, som har hatt sin seiersgang på DreamCast og nylig også med Crazy Taxi 2 på Playstation 2.

Så med et så gammelt spill, og oppfølgeren allerede ute, hvorfor skal man hoppe i taket over å få dette resirkulerte bilspillet servert nok en gang – på Gamecube?

Svaret, naturligvis, er at det fremdeles er et knakende godt spill, som også Nintendo-fantaster fortjener å få oppleve.

Vill, halsbrekkende bykjøring gir maksimale adrenalinkick i det du kappkjører mot klokka for å få levert passasjerene din i tide, eller prøver de forskjellige utfordringene i Crazy Box-modus.

Resirkulert klassiker

Crazy Taxi leverer varene som forventet, men det er likevel vanskelig å ikke sitte igjen med følelsen av at det hele er en litt for lettvint konvertering av et en-gang-så-genialt arcade-spill, som til syvende og sist ikke innbyder til noe særlig fordypelse utover de første spillkveldene.

På den annen side, er ikke de gode bilspillene akkurat i overskudd på Gamecube, som verken har en Gran Turismo 3, en Gotham Racing, eller en Rallisport Challenge på rollellisten.

Men alt i alt er dette ganske lite interessant hvis du allerede har spilt Crazy Taxi på Dreamcast, Playstation 2, eller i spillehallen. Gamecube-versjonen tilfører ikke mye, og har ikke engang en multiplayer-modus å by på.


(Du trenger Flash Player for å se skjermbildene.)

Stikkord: gamecube_test, spilltester, testprodukt