Annonse


Ti kroner pr. MMS

Den gode nyheten er at det er gratis fram til 1. mai. Men så er det ingen nåde: Skal du sende kombinasjoner av tekst, tegninger, fotografier, lyder og korte animasjoner må du ut med en tier.

MMS (Multi Media Messagning) vil være tilgjengelig for alle Telenors mobilkunder som har en MMS-telefon. Hittil er det ikke så mange av dise i norske lommer, men de lanseres i søkker og kav på CeBit-messen i Hannover, som pågår i disse dager.

– Enkelt for kundene

Assisterende informasjonssjef Esben Tuman Johnsen i Telenor Mobil kommenterer prispolitikken på MMS slik:

– Vi har valgt å sette én pris, uansett om meldingen man sender er stor eller liten, og uansett hva slags abonnement man har. Vi tror det er bra for kundene at dette blir like enkelt som ved vanlige tekstmeldinger.

Annonse


Via SMS

I pilotperioden frem til 1. mai får man tilgang til tjenesten ved å sende en tekstmelding til Telenor Mobil. Dette finner man informasjon om på telenormobil.no.

Mobilbrukere som ikke har en MMS-telefon, vil etter 1. mai få en vanlig tekstmelding i stedet. Deretter kan man logge seg på Telenor Mobils internettsider og lese meldingen der. Det blir også mulig å sende MMS fra disse sidene.

Annonse