Annonse


Last ned Anarchy Online her

Da Anarchy Online ble lansert i sommer var forventningene til online-rollespillet enorme, og spillet føk rett til topps på salgslistene. Men samtidig mottok FunCom mye kritikk for å ha satt et produkt til markedet som inneholdt mange bugs, og som rett og slett ikke var i stand til å håndtere den store pågangen fra ivrige og entusiastiske spillere.

(Les forøvrig vår anmeldelse avspillet)

Siden den tid har FunCom løst opp flokene, rettet opp feil, og kontinuerlig oppdatert spillverdenen. I dag fremstår Anarchy Online som et langt mer fungerende, dynamisk, og gripende spill enn for et halvt år siden, men FunCom strever fremdeles hardt for å rette opp førsteinntrykket.

– Mye av kritikken den første tiden var berettiget, og det er nok godt mulig at vi burde ha ventet litt til før vi lanserte. Men vi har jobbet intenst og fokusert med spillet siden den gang, og utvider stadig med nytt spennende innhold, sier FunComs informasjonssjef Marit Lund.

Annonse


Prøvetid

Langt fra alle de opprinnelige kjøperne valgte å fortsette etter at den gratis «prøvemåneden» løp ut i slutten av juli. For å overbevise både nye og «gamle» spillere om at Anarchy Online nå har fått et realt kvalitetsløft, tilbød FunCom en gratis måned spilletid i desember til alle som ønsket det.

Nå gjøres hele Anarchy Online-klienten tilgjengelig til alle som måtte ønske det, enten som gratis nedlasting (som du finner her på ITavisen.no), eller som fritt tilsendt CD i posten (du betaler kun porto). Alle får i tillegg sjansen til å prøve spillet gratis i syv dager, før kredittkort-regningen begynner å gå.

Vekst i spillere

Disse «kampanjene» har fungert godt, selv om FunCom fremdels ikke vil ut med hvor mange aktive spillere som faktisk befinner seg på planeten Rubi-Ka til enhver tid.

-Vi har hatt veldig god respons både på gratis-måneden i desember og syv-dagers-tilbudet som går nå. Antallet betalende spillere på Anarchy Online bare øker, som det har gjort de siste månedene, sier Lund til ITavisen.no.

De som kjøper spillet i butikken vil fremdeles få én måneds gratis spilling med på kjøpet, men må til gjengjeld finne seg i å bruke atskillige timer på å installere alle oppgraderingene som har kommet siden spillet ble lansert i juni.

Anarchy Online kan du laste ned i sin helhet (660 MB) her: itavisen.no/showArticle.php?articleId=1293429