nVidia

Annonse


GeForce 4 i februar

nVidiaDet er snart ett år siden GeForce 3 ble lansert, og nå har den ultrakraftige 3D grafikkprosessoren etablert seg som et «må-ha»-merkenavn for seriøse spillere. Riktignok leverer konkurrenter som ATIs Radeon 8500 tilsvarende kraftig grafikkytelse (eller bedre), men det er liten tvil om at nVidia er som markedsleder å regne.

Nå er det derimot på tide å gjøre seg klar for neste genereasjon GeForce. I februar vil nVidia lansere sin nye NV-25 GPU (Graphics Processing Unit), høyst sannsynlig under navnet GeForce 4, ifølge ZDNet.

NV-25 skal være bygd på 0,13 mikron-teknologi, som vil gjøre brikken mindre, kjøligere, og mindre strømkrevende enn tidligere – i tillegg til høyere klokkefrekvens og forbedret ytelse og effektmuligheter, naturligvis.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse