Morpheus

Annonse


Morpheus 2.0 snart klar

MorpheusDet får ikke hjelpe at søksmål fra film- og platebransjen er overhengende. Morpheus 2.0, eller bare M2, har blitt annonsert, og det som kanskje er verdens mest populære fildelingstjeneste for tiden vil få en fullstendig overhaling.

Detaljene om hva som blir nytt i andre generasjon Morpheus er foreløpig noe uvisst, men det vil blant annet være mulig å gjøre søk på Gnutella-nettverket i tillegg til det allerede gigantiske FastTrack-nettet. Ved å betale en månedlig avgift på $1.99 vil man også kunne nyte fildelingen fullstendig reklamefritt.

Nøyaktig når Morpheus 2.0 vil bli gjort tilgjengelig er noe uklart, da tidligere rykter om lansering i Desember åpenbart ikke har blitt fullbyrdet.

Inntil videre finner du Morpheus 1.3 på www.musiccity.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse