Deity1

Annonse


Straks klart for 3D-spill på Palm

Deity1Med sin 33 Mhz prosessor har Palm gått for å være litt for svak til å fikse 3D-rendering. Men Ardiris spill med tittelen Deity 3D ser like vel ut til å fikse dette ganske bra.

Velg oppløsning

På spillets hjemmesider er det lagt ut en del bilder som viser hvordan det hele tar seg ut. I følge PDA-Geek skal spillet være utstyrt med mulighet for å velge mellom høy oppløsning eller raskere spill. En demo-versjon vil bli tilgjengelig i løpet av de nærmeste par ukene.

Nostalgi

Enten du ønsker 3D spill eller ikke, Ardiri har et rikt utvalg av spill som kan vekke nostalgikeren i noen og en hver. Blant titlene er DonkyKung, MarioBros og Hexxagon. Dessuten kan du laste ned en gratis prøveversjon av spillet Lemmings.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse