Project IGI 2

Annonse


Jones vender tilbake

Project IGI 2Selskaper som FunCom, Capricornus, og ikke minst Innerloop har definitivt sørget for å sette Norge på verdenskartet i dataspill-bransjen. Innerloops Project IGI – I’m Going In fikk mye oppmerksomhet og velfortjent ros verden rundt, med blandingen av sniking og militær action under slagordet: «Think your way in, shoot your way out».

Nå er Innerloop i full gang med å snekre sammen oppfølgeren, IGI 2. Spillet utvikles i Oslo, og utgis av Codemasters.

Navnet er Jones. David Llewelyn Jones.

IGI-fans vil nok bli glade for å høre at det igjen er den hemmelig freelance-agenten David Llewelyn Jones som har hovedrollen, og denne gang er det våpensmuglere som får gjennomgå.

– Vi retter fokus mot det ulovlige markedet for våpen, som det selvfølgelig skal «ryddes» litt opp i. Jones blir derfor sendt rundt på oppdrag Øst-Europa, Libya og Kina, forteller Henning Rokling, daglig leder i Innerloop.

Annonse
Større og bedre

Da ITavisen.no anmeldte Project IGI i desember var vi svært imponerte over spillets unike stil og realisme, men mente samtidig at det manglet enkelte vesentligheter – for eksempel muligheten for lagring midt inne i oppdragene, så vel som flerspiller-funksjonalitet.

Heldigvis blir våre bønner hørt i IGI 2, som ikke bare inneholder en ny solid ladning infiltrasjonsoppdrag, men også nettbasert multiplayer.

– Single-player blir rimelig likt, men med bedre AI, forbedret grafikk, lagring når du vil, og flere brett. Flerspiller-delen blir noe helt annet, med egne kart og team-basert action, lover Rokling.

Ferdig neste år

Innerloop har jobbet med spillet siden Januar, og regner med å være lanseringsklare i løpet av 2002.

For å gjøre ventetiden mer utholdelig, serverer vi her noen skjermbilder fra det kommende spillet…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse