nettreklame

Annonse


Jo! Du SKAL se denne annonsen!

nettreklameDet finnes flere programmer som forhindrer at annonser, pop-ups, og annen reklame materialiserer seg når du er ute og surfer.

Lite populært

Programmer som AdKiller, AdSubstract, og WebWasher blir stadig mer populære, og er forståelig nok ikke særlig populære hos nettsteder som er fullstendig avhengig av å presentere reklame for å overleve.

Tyske mediaBeam tar opp kampen med anti-reklameprogrammene, og er ifølge CNN nå i siste fase i utviklingen av AdKey, et system som lar webservere stenge ute surfere som har slike programmer installert.

Ikke prøv deg!

AdKey skal angivelig være i stand til å oppdage om du prøver å lese nettsidene uten å samtidig laste ned bannerannonser, bilder, eller annet innhold.

Annonse
Hvis AdKey tror du bruker WebWasher eller et tilsvarende program, kan du bli nektet adgang til nettstedet – eller kanskje få et tilbud om å abonnere på en reklamefri versjon av tjenesten.

Hvis alt går som det skal under testperioden, lanseres AdKey om en måneds tid, både for Microsoft IIS og Apache serversystemer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse