Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Siemens SX45 forsinket

Siemens har jobbet tett med Casio om utviklingen av SX45. Mens Casio har utviklet PDA’en, har Siemens laget den innbygde telefonmodulen. Men denne modulen mangler fortsatt GPRS.

Siemens Multimobile Kodak
Det skal være et high-end produkt for den kresne PDA-bruker, og da spørs det om det holder med en telefondel uten GPRS. Salgsdirektør i Siemens, Even Amdal, sier til ITavisen.no at en versjon av SX45 uten GPRS vil være klar for markedet om kort tid, men at selskapet fortsatt teller på knappene med hensyn til Norges-lansering.

– Vi vil selge slike maskiner til de som ber om det, men setter ikke selv noe fokus på produktet før det kommer med GPRS, sier Amdal.

Ikke oppgraderbar

Han er redd for at kunder som kjøper SX45 i dag skal føle seg ført bak lyset når modellen om kort tid kommer med GPRS. Denne inneholder en annen maskinvare, og det er derfor ikke mulig å oppgradere en SX45 uten GPRS til en med.

Klar i oktober

Siemens SX45 uten GPRS vil bli lansert internasjonalt i månedsskiftet september oktober. Prisnivået er ikke avgjort, men vi våger å tro at produktet i alle fall ikke blir billigere enn tilsvarende produkter uten mobiltelefoni. Dermed snakker vi raskt om 8-10.000 kroner.