Otterbox 2000

Annonse


Rimelig beskyttelse for PDA’en

Otterbox 2000ITavisen.no har testet Otterbox 2000, en modell som passer akkurat til Cassiopeia E-125. I medfølgende dokumentasjon opplyses det at boksen er vanntett ned til 30 meter, og at den er designet for å være “knusningssikker”.

Flere farger

Selve boksen har utvendige mål på 161x40x114 millimeter (inklusive hengsler og låseknapper). Vårt eksemplar er i sort plast, med to kraftige låsespenner i front, og en langsgående hengsle i bakkant. Kvande-Pettersen Import i Kristiansund har levert testeksemplaret, og kan fortelle at boksen også er å få i fluoriserende gul og grønn.

Armert plast

Ved første øyekast kan det virke som en ganske enkel beskyttelsesboks, men etter å ha gått spesifikasjonene nærmere etter i sømmene ser vi at hengslen er i rustfritt metall, selve boksen er støpt i glassfiberarmert ABS-plast, og mellom topp og bunn ligger en pakning i silikon. Innsiden er kledd med et tynt lag støtdempende materiale.

Litt klumpete

I praktisk bruk har Otterbox vist seg å holde vannet ute, selv når vi senket den til 30 meter dyp i sjøvann. Vi spadde også ned boksen i finkornet sand, uten at vi fikk sand inn i boksen. I praktisk bruk kunne det vise seg noe tungvint med en så vidt kraftig innpakning.

Annonse
Boksen ble i største laget for lomma, og selv om den er utstyrt med bærestropp ble det til at den havnet i ryggsekken.

Sand

Sandtesten viste imidlertid hvor viktig det er at du gjør boksen skikkelig ren før du åpner den. Ellers følger sanden som har kilt seg inn mellom lokkene raskt med over i selve boksen. Mellom lokk og bunn er det en smal sprekk der det kan samle seg en del sand og skitt.

Flere størrelser

Kvande-Pettersen Importerer også en boks som er akkurat stor nok til å romme en 20-pakning med sigaretter. Denne kan henges rundt halsen, og er ellers egnet for oppbevaring av medisiner, penger, fyrstikker, klokke og annet som helst bør holdes tørt. Dessuten finnes egne bokser med beltefeste og topp-åpning, slik at de kan brukes til for eksempel mobiltelefon.

Prisene er heller ikke avskrekkende. Modellen vi testet selges per postordre for under 200 kroner, mens »sigarett-etuiet» koster 120,-.Mer informasjon finner du her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse