Hopp til navigasjon Hopp til innhold

MSN-brukere mistet alle sine venner

En hardwarefeil hos Microsoft har ført til at omlag en tredel av alle som benytter MSN Messenger ikke får tilgang til sine «buddy lists».

Litt av vitsen med tjenester som ICQ og MSN er at du skal kunne fortelle verden, eller i alle fall vennene dine, at du er på nett. Samtidig skal du ha en oversikt over hvilke av dine venner som er tilgjengelige for en kjapp chat. Kampen om brukerne er hard, for du har selvsagt bare oversikt over de vennene som benytter samme programvare som deg.

Ikke virus

Feilen har fått flere til å henvende seg til ITavisen.no med spørsmål om hva som skjer. Blant brukerne oppfattes det som om et virus har angrepet maskinen og slettet deler av den informasjonen de har lagt inn.

Men Microsoft hevder problemene er forbigående, og at det ikke vil bli nødvendig å legge inn kontaktlister og annet på nytt. Listene finnes fortsatt i systemet, og vil komme tilbake på plass i løpet av kort tid, lover Sahra Lefko i Microsoft.