Annonse


Nokia 9210 – en liten spillkonsoll

Den nye 9210 Communicator ser ikke bare ut til å bli enhver forretningsmanns drøm, men den viser seg også som litt av en spillmaskin. Riktignok ingen Gameboy Advance, men med nedlastbare fargespill, typisk i størrelsene 500kB -1.5 MB, så er mulighetene absolutt tilstede for litt mer spennende dødtider på bussholdeplassen.

Disse to godbitene, Bounce og Snowboarding, er to av spillene som er spesiallaget for Symbian-systemet og Nokia 9210. Flere spill skal kunne lastes ned fra Club Nokia, blant annet Mobile Soccer og Golf.

*Du trenger siste versjon av Windows Media Player for å spille av denne videosnutten. Har du ikke det, kan du hente oppgradere systemet ditt her

Nokia har også inngått avtale med Supedo, som skal utvikle de tre wapspillene Boxes, Conectration, og Truth og blugg. Disse nye spillene havner under NOkias Mobile Entertainment Service, en pakke som tilbys operatører og mobiltilbydere. Utviklerne Iomo, Kuju Entertainment og Morpheme skal også utvikle lignende spill, blant annet Wap Hunter, Wap Fishing, Wapundrum, Blinder Thinker, Runaway og Infiltrator.

Annonse