Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Telia kommer etter med GPRS

Det går mot riksdekkende GPRS-dekning også i Sverige, når Telia lanserer GPRS den 11.september.

Industry Standard Sverige skriver i dag at også svenskene nå skal få GPRS. Riktig nok har svenske Europolitan i lengre tid hatt dette tilbudet til sine kunder, men det er først når Telia med sine 3 millioner abonnenter kommer på banen at tilbudet blir riksdekkende.

Ferdig testet

-Vi har gjennomført en rekke vellykkede tester, og vil tilby våre abonnenter GPRS etter sommeren, sier Anders Bruse, sjef for Telia Mobile i Sverige i en kommentar.

Det er ikke oppgitt hvilken prismodell svenskene vil velge, men i likhet med NetCom satser Telia på at kunder som ønsker GPRS selv aktiviserer denne tjenesten. Telenor Mobils datakunder får automatisk tilgang til GPRS.

Stikkord: Mobil