Coolpix 995

Annonse


Nytt Coolpix fra Nikon

Coolpix 995Markedet for digitale kameraer er på langt nær mettet, og Nikon regner med at det innen utgangen av året vil være solgt 110.000 slike kameraer i Norge. Nikon markerte seg tidlig som en av de ledende produsentene av denne typen fotoutstyr.

Coolpix-kameraene er avanserte digitalkameraer med relativt god brukervennlighet. De plasserer seg i det øvre skiktet for forbrukerkameraer, og har oppnådd gode testresultater i en rekke uavhengige tester.

Coolpix 995 har samme oppløsning som 990, men skal være utstyrt med en bedre zoom, bedre fargemetning, kortere lukkertider, større ISO område, bedre blits og enklere menystyring. Dessuten er de oppladbare batteriene denne gangen inkludert i prisen.

Hvor mye kameraet vil koste er ikke kjent, men trolig vil den koste om lag det samme som forgjengeren. Noen billig fornøyelse blir det neppe. Coolpix 990 selges i dag for mellom 11.000 og 13.500 kroner.