Sony Clié (amerikansk)

Annonse


Sony lanserer ny Clie i USA

Sony Clié (amerikansk)PEG-N700C, som ble lansert i Japan tidligere i år, er resultatet av den underholdningsorienterte PDA’en Sony hadde i tankene da de i 1999 tok ut lisens på Palm OS .

Den første Clié viste seg å bli en skuffelse. Fjorårets verdensomspennende LCD-mangel gjorde at Sony ikke kunne slippe fargeversjonen utenfor Japan, og uansett så ikke maskinen ut til å være stort annet enn en svindyr etterligning av Palm, skriver The Register.

PEG-N700C skulle derimot vise seg å være en slank og heftig multimedia-PDA med MP3 og avspiller for streaming video på en skjerm med 320×320 punkter og mer enn 64.000 farger. Ved lanseringen ville ikke Sony si noe om hvorvidt PEG-N700C ville bli tilgjengelig utenfor Japan.

Nå er det heller ikke PEG-N700C som lanseres i USA, men PEG-N710C. Bortsett fra at sistnevnte har engelskspråklig programvare synes maskinene å være identiske. Om vi vil få se denne maskinen i Europa sier meldingen fra Sony ingen ting om.

Den amerikanske versjonen selges nå for 499,99 dollar fra Sonys hjemmesider.