Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Amiga i ny Linux-PDA

Amiga er langt fra død, og har nå inngått en avtale med Sharp om å levere innhold til den nye Linux-baserte PDA-en Zaurus.

Amiga Zaurus
At Amiga har store planer om å relansere seg selv som en spennende og teknisk ledende plattform er ingen hemmelighet. Helt siden Commodore gikk konkurs på begynnelsen av 90-tallet har vi med jevne mellomrom hørt om diverse forsøk på å gjenopplive Amiga-navnet (se Amiga gjør comeback).

Skrevet Java

Siste nytt er at Sharp’s nye Zaurus skal få god hjelp av Amiga på innholdssiden. Linux-operativsystemet i Zaurus vil blant annet ha god støtte for programvare skrevet i Java, som er et av Amigas nye satsingsområder.

Hvorvidt Amiga skal lage flunkende nye spill og programmer til Zaurus, eller bare konvertere eksisterende applikasjoner til PDA-formatet, er foreløpig ikke kjent.

www.amiga.com.

Stikkord: spilltester