Annonse


SPILLTEST: Theme Park Inc.

Theme Park Inc. ligner på mange måter på Theme Park World, men med et litt hevet perspektiv. Du er nå administrerende direktør, og må ikke bare sørge for at de besøkende i parken har det bra, men også være aktivt på aksjemarkedet. Det endelige målet er å kunne drive parken din så godt at du kan få aksjemajoriteten i Theme Park Inc – for så å kåre deg selv til president av selskapet.

Du når dette målet gjennom å møte diverse mindre mål etter hvert som spillet utvikler seg, som gir det hele en god følelse av driv og fokus.

Kunsten å spre glede…

Du har tilgang til 200 forskjellige attraksjoner, 18 berg-og dalbaner, og har fremdeles muligheten til å gå ned på “bakkenivå” for å prøvekjøre de ville konstruksjonene dine. Naturligvis må du også holde styr på alle dine ansatte, og sørge for at både barn og foreldre koser seg når de er på besøk. Samtidig er spillet lagt opp litt ryddigere enn sine forgjengere, og det hele fungerer egentlig veldig greit.

De som har spilt seg lei på Theme Park World og er ute etter noe nytt har lite å hente i Theme Park Inc. – til det blir spillet litt for likt, og inneholder litt for få nye elementer. Men for alle som kjøper sitt første Theme Park-spill er dette uten tvil det rette valget.

Annonse


I Theme Park Inc. kan du velge mellom forskjellige tema for parken din, som blant annet får innvirkning på hva slags attraksjoner du kan bygge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse