Annonse


Nettaviser presser papiraviser

Opplagnedgangen blant avisene i Norske Avisers Landsforening (NAL) ble på 1,1 prosent i fjor. Det utgjør ikke mer enn 31.343 aviser totalt, men aviser i storbyene merker endringen. Oslo alene står for 65 prosent av nedgangen, melder NAL.

Dagbladet-trøkk

Dagbladet må tåle en nedgang på mer enn 14.414 aviser til 192 555, eller et opplagsfall på drøyt 7,5 prosent. Redaktør John O. Egeland tror opplagsfallet henger sammen med konkurransen fra nettmediene, skriver dn.no.

Flere av de større regionavisene, som Aftenposten (morgen og aften), Bergens Tidende og Adresseavisen, opplever samme tendens som Dagbladet.

Finansavisen ble fjorårets opplagsvinner med en øking på 3.142 eksemplarer, eller 18 prosent, til 19.694. Dagens Næringsliv plusser på 2.018 eksemplarer, eller 3 prosent, til 71.364.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse