Annonse


PS2-TEST: Midnght Club Street Racing

New York’s undergrunns-streetracerklubb har fått et nytt medlem: nemlig deg. Gjennom diverse race mot byens hotshots skal du gradvis opparbeide deg rykte som den heteste sjåføren. Etter hvert som du danker ut de andre, vinner du bilene deres, slik at du stadig får råere og bedre doninger å leke deg med.

Når New York er erobret, står London for tur.

Dette spillet minner egentlig mest om Microsoft’s geniale Midtown Madness 2, men når ikke helt opp til samme standard når det gjelder stunts og akrobatikk. Men fort går det, og etter hvert som bilene blir raskere er det litt av en utfordring å holde tunga rett i munnen.

Annonse


Midnight Club er et engasjerende og gøyalt bilspill, hvor tempoet og galskapen stadig øker i jakten etter å bli byens mest renommerte streetracer. Mer moro enn Ridge Racer V, selv om ikke grafikken er like strømlinjeformet.

Dette bare MÅ det bli riper av…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse