Palm nyheter

Annonse


Palm avslører nyheter

Palm nyheterRyktene om en ny Palm m505 med fargerskjerm og plass til SD-minnekort har versert en stund, og du har også kunnet se et bilde av maskinen på Itavisen.no. Nå er det gitt ny næring til ryktene, etter at Palm selv viste frem det de kalte konseptmodeller under en seanse i Hong Kong.

Over til USB

Det er nettstedet Waterworld som i dag viser bilder fra denne begivenheten. Informasjonen om hva det hele dreier seg om er heller tynn. Det hevdes imidlertid at Palm nå bekrefter at de vil satse på USB i fremtidige modeller (raskere synkronisering mot PC).

På sidene til Waterworld vises også en rekke konseptmodeller for tilleggsutstyr til SD-porten på maskinene. Dette er utstyr som minner mye om det vi har sett til PocketPC, hvilket betyr at vi kan forvente oss tilleggsutstyr for kommunikasjon, nettverksoppkobling, posisjonering og multimediafunksjonalitet. SD-porten skal for øvrig også kunne lese MMC-minnebrikker.

De nye enhetene vil bli langt mindre enn for eksempel modemet som i dag finnes til Palm.

Annonse


Sylslank og lekker

Det hevdes ellers at de nye PDAene fra Palm vil være på størrelse med dagens V-serie. Hvordan de løser utfordringen med fargeskjerm og batterikapasitet i en såpass liten enhet sier ryktene ingen ting om.

Det antydes ellers at Palm vil komme i en transparent utførelse, og at de nye maskinene vil ha Palm OS4.

ITavisen.no har foreløpig ikke lyktes å få tak i bilder. Men bilder av konseptmodellene kan du se på:www.waterworld.com.hk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse